Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Osmaniye 29°C
Az Bulutlu
Osmaniye
29°C
Az Bulutlu
Paz 29°C
Pts 27°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Cingöz “Milletimizin şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla doludur”

Cingöz “Milletimizin şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla doludur”
REKLAM ALANI
A+
A-
14/04/2022 20:03
145

Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz, 14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen “Şehitler Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
İl Başkanı Cingöz  “Milletimizin şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla doludur. Bu kahramanlıkların en anlamlı kanıtı aziz şehitlerimizdir” dedi.
Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanı Adem Cingöz,  mesajında şu ifadelere yer verdi. “Şehitlik, makamına erişmek şereflerin en büyüğüdür. Tarihimiz boyunca aziz milletimiz, bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmıştır. Vatan toprağımız ve bayrağımız için canını veren şehitlerimiz, bütünlüğümüzün en önemli göstergesi, birliğimiz ve beraberliğimizin baki olduğunun en önemli kanıtıdır.
Ülkemizi kanları ve canları pahasına koruyan, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü düşmana karşı bu uğurda canını feda eden şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez.
Ben bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bölücü mihraklara dünyanın neresinde olursa olsun göz açtırmayan kahraman vatan evlatlarımızı, darbe ile terör belası olmak üzere bedenini siper eden toprağın bağrına düşmüş aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve hürmetle yad ediyor, emanetleri olan ailelerine sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.”  Yeniden Refah Partisi Osmaniye İl Başkanlığı

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.