Dolar 32,3814
Euro 34,6862
Altın 2.410,10
BİST 10.098,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Osmaniye 25°C
Hafif Yağmurlu
Osmaniye
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 18°C

Atamızı, milletçe sonsuz şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz

Atamızı, milletçe sonsuz şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz
REKLAM ALANI
A+
A-
09/11/2022 20:28
119

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yılmaz mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84. yılında, milletçe sonsuz şükran, saygı ve rahmetle andığını belirtti.
Yılmaz, Atatürk’ün ülkemizin semalarında Şanlı Al Bayrağı’mızın gölgesinde özgür ve bağımsız Türk Milleti olarak yaşama onurunu bizlere veren, bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyet’imizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri olduğunu kaydetti.
Büyük Önder Atatürk’ün bükülmez bileklere kuvvet, gözlerde ışık olduğunu aktaran Vali Yılmaz, “Zihnimiz Atamızın ilkeleriyle, kalplerimiz sonsuz sevgi ve inancıyla doludur. Acı kaybının yıl dönümünde, azim ve gururla gösterdiğin hedeflere ulaşmak yolunda milli ve manevi değerlerimizi sonsuza dek yaşatma azim ve kararlılığımızla dayanışma içinde yürüyoruz. Hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum. Ebediyete intikal eden şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. Osmaniye Valiliği

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.